SEVILLA-DOÑANA-RIOTINTO Tornar

DIA 1

SORTIDA DE PALMA
I
VISITA  SEVILLA

  

Haguérem de madrugar  un poc. A les 7 i mtija de la matinada havien quedat a l’aeroport. Poc a poc vàrem anar arribant, la majoria amb cara de son. Després de passar pels 2009 187controls de seguretat i de que saltessin varies vegades les alarmes, varem pujar a l’avió. El nostre viatge acabava de començar.

 

Al arribar a Sevilla i després d'anar al refugi, anàrem a la Plaça Amèrica. En Diego, el nostre guia, ens va explicar qui era l’arquitecte. Se nomia Anibal González . Va ser molt important a la seva època. No va poder acabar l’obra de lo estressat que estava. Finalment va acabar suïcidant-se i l’obra finalment la va acabar Vicente Travel.

Després visitarem el Parque Maria Luisa. Maria Luisa, Duquesa de Montesier, va ser l’esposa de Alfonso XII. Anàrem al palau de San Telmo, inaugurat per Alfonso XIII. Després anàrem a dinar a la Plaça d´Espanya (de pic-nic) i vàrem comprar a un parell de IMG_1753suvenirs.

A la tarda varem anar als jardins dels Reales Alcázares on varem veure moltes varietats de plantes i un palau d’estil neomudéjar que és d’estil àrab amb coses cristianes.

    Temps desprès, ens encaminarem cap al barri de Santa Cruz on vérem els típics balcons sevillans. Uns minuts després anàrem al barri  jueu on va succeir una història d’amor molt macabra que ens contaren. Diu així: Hi havia una vegada una al·lota jueva que estava enamorada d’un al·lot cristià, al que també li agradava aquesta al·lota. Un dia aquest al·lot, quan anava cap a la casa de ella, va sentir una veu que li deia que no anés, perquè el marit de la noia el volia matar, però ell no va fer cas. Un bon home li va pegar amb una pedra al cap i el va dur a una església per salvar-lo. Uns dies més tard, varen tancar a tots els jueus y cremaren el barri, però l’ al·lota va aconseguir escapar disfressant-se de monja. I fins aquí aquesta IMG_1858historia.

Després ja varem anar a l’alberg. Al vespre varem anar a la “Feria de abril” on els més atrevits varen montar al ”boster”, una de les atraccions més impressionants de la fira.  A les 12 de la nit estàvem a la part de la fira on es bevia, menjava i ballava, per veure “El alumbrado de la feria de Sevilla”  hi havia més o menys 1.000.000 persones. Varem tornar a n’es refugi a la 1:30 més o menys per anar a dormir.

 

 

 

 

 

Enllaços de interès:

Vídeo de Sevilla

http://www.sevilla.org

http://www.turismosevilla.org/

http://huespedes.cica.es/huespedes/masa/sevilla/

http://www.catedraldesevilla.es/

http://www.patronato-alcazarsevilla.es/

 

 Al arribar  al allotjament

 Al Parc de Maria Luisa

Les explicacions d’en Diego

2009 154

2009 164

2009 168

 

 

 

2009 174

IMG_1784

IMG_1753

 

 

 

2009 201

2009 222

IMG_1817

Tornar

                                                                                         

sport blue 3s sac louis vuitton louis vuitton outlet jordan 6 history of jordan Louis Vuitton Outlet michael kors outlet louis vuitton outlet cheap jordans michael kors outlet sport blue 6s jordan 6 sport blue retro jordans for sale louis vuitton outlet kate spade outlet michael kors outlet beats by dre cheap jordan 3 sport blue louis vuitton outlet foamposites for sale louis vuitton outlet retro jordans for sale jordan 6 history of jordan Nike KD VII louis vuitton outlet kate spade outlet coach outlet online louis vuitton outlet jordan 6 sport blue louis vuitton outlet jordan 3 sport blue beats by dre outlet foamposites for sale louis vuitton outlet jordan 3 sport blue louis vuitton outlet louis vuitton outlet sport blue 6s kate spade outlet coach outlet online coach outlet online